Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΚίττα, Ελένηel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:57:17Z
dc.date.available2016-07-06T10:57:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13106
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42965
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4471
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherBACILLUS CEREUSen
dc.titleΗ παρουσία του Bacillus Cereus στο γάλαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International