Afficher la notice abrégée

Assessment of hypoglycaemic activity in polyphainolic extracts processing plant products by biochemical methods

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΠαπαδοπούλου, Ελένηel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:56:17Z
dc.date.available2016-07-06T10:56:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12779
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42664
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5371
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ -- ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣ -- ΘΕΡΑΠΕΙΑel
dc.titleΑξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης επεξεργασίας πολυφαινολικών εκχυλισμάτων φυτικών προϊόντων με βιοχημικές διαδικασίαςel
dc.titleAssessment of hypoglycaemic activity in polyphainolic extracts processing plant products by biochemical methodsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International