Zur Kurzanzeige

Assessment of hypoglycaemic activity in polyphainolic extracts processing plant products by biochemical methods

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΠαπαδοπούλου, Ελένηel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:56:17Z
dc.date.available2016-07-06T10:56:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12779
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42664
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5371
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ -- ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣ -- ΘΕΡΑΠΕΙΑel
dc.titleΑξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης επεξεργασίας πολυφαινολικών εκχυλισμάτων φυτικών προϊόντων με βιοχημικές διαδικασίαςel
dc.titleAssessment of hypoglycaemic activity in polyphainolic extracts processing plant products by biochemical methodsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International