Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΔέλτσου, Ελευθερίαel
dc.contributor.advisorΓιακουμάκη, Βασιλικήel
dc.contributor.advisorΜατθαίου, Ανναel
dc.creatorΝταόπουλος, Βασίλειοςel
dc.date.accessioned2016-06-07T07:44:18Z
dc.date.available2016-06-07T07:44:18Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9831
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42026
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6455
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗel
dc.subject.otherΔΙΑΤΡΟΦΗ -- ΣΥΝΗΘΕΙΕΣel
dc.titleΒιολογικά τρόφιμα - καταναλωτικές πρακτικές - ρητορικές καταναλωτών: μια ανθρωπολογική προσέγγιση της βιοκατανάλωσης στη Λάρισαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών. Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International