Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΔέλτσου, Ελευθερίαel
dc.contributor.advisorΓιακουμάκη, Βασιλικήel
dc.contributor.advisorΜατθαίου, Ανναel
dc.creatorΝταόπουλος, Βασίλειοςel
dc.date.accessioned2016-06-07T07:44:18Z
dc.date.available2016-06-07T07:44:18Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9831
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42026
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6455
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗel
dc.subject.otherΔΙΑΤΡΟΦΗ -- ΣΥΝΗΘΕΙΕΣel
dc.titleΒιολογικά τρόφιμα - καταναλωτικές πρακτικές - ρητορικές καταναλωτών: μια ανθρωπολογική προσέγγιση της βιοκατανάλωσης στη Λάρισαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών. Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International