Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΤζιαμούρτας, Αθανάσιοςel
dc.creatorΣωτηρόπουλος, Άγγελοςel
dc.date.accessioned2016-06-06T12:36:22Z
dc.date.available2016-06-06T12:36:22Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12604
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/41667
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.2948
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΡΟΔΙ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΒΙΟΧΗΜΕΙΑel
dc.titleΗ επίδραση της συμπληρωματικής λήψης χυμού ροδιού σε βιοχημικούς παράγοντες και σε παράγοντες της γενικής αίματοςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International