Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.creatorGovaris, A.en
dc.creatorKoidis, P.en
dc.creatorPapatheodorou, K.en
dc.date.accessioned2015-11-23T10:29:06Z
dc.date.available2015-11-23T10:29:06Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.issn220299
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/28171
dc.source.urihttp://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0036852216&partnerID=40&md5=b13247a441ff341debbf96469af69b50
dc.subjectEscherichia coli O157:H7en
dc.subjectEwes' milken
dc.subjectEwes'-milk yogurten
dc.subjectSour milken
dc.subjectYogurten
dc.subjectAnimalsen
dc.subjectCattleen
dc.subjectColony Count, Microbialen
dc.subjectDisease Outbreaksen
dc.subjectEscherichia coli O157en
dc.subjectFermentationen
dc.subjectFood Contaminationen
dc.subjectFood Handlingen
dc.subjectFood Microbiologyen
dc.subjectHumansen
dc.subjectHydrogen-Ion Concentrationen
dc.subjectMilken
dc.subjectSheepen
dc.subjectTime Factorsen
dc.subjectBovinaeen
dc.subjectEscherichia colien
dc.subjectOvisen
dc.titleBehaviour of Escherichia coli O157:H7 in sour milk, cows' milk yogurt and ewes' milk yogurten
dc.typejournalArticleen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

ΑρχείαΜέγεθοςΤύποςΠροβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που να σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής