Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.creatorΤσιτσιμπίκου, Νίκηel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:45:58Z
dc.date.available2015-01-05T21:45:58Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.other8445
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/1826en
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5287
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑΓΚΙΝΑΡΕΣ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗel
dc.subject.otherΦΥΤΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΜΕΘΟΔΟΙel
dc.subject.otherΒΟΤΑΝΙΚΗ -- ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΒΙΟΜΑΖΑ -- ΕΝΕΡΓΕΙΑel
dc.titleΜορφολογικά χαρακτηριστικά της αγριαγκινάραςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International