Πλοήγηση Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΓΦΠΑΠ) ανά Συγγραφέα "Γιαννούλη, Περσεφόνη"
-
Γευσιγνωσία σοκολάτας
Λάσκου, Παναγιώτα (2018) -
Επίδραση 2 επιπέδων άρδευσης στις γλυκαντικές ουσίες της stevia rebaudiana
Μακρή, Αναστασία Σ. (2014) -
Επίδραση εκχυλισμάτων μανιταριών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψωμιού
Κόρκος, Ηλίας (2019) -
Η επίδραση σκόνης αποξηραμένης τσουκνίδας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψωμιού
Παλούκη, Βασιλική (2019) -
Μελέτη της επίδρασης εκχυλισμάτων μανιταριών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του γιαουρτιού
Αραμπατζής, Ευάγγελος (2019) -
Μελέτη της επίδρασης του λίπους στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σοκολάτας
Μπάρη, Αναστασία (2016) -
Μελέτη της επίδρασης των υπερήχων κατά την παρασκευή πηγμάτων από αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη
Δουλγερίδου, Αικατερίνη (2018) -
Μελέτη της μακροχρόνιας συντήρησης του ψωμιού
Κόρκου, Δήμητρα (2019) -
Μελέτη της νεοφοβίας στην εφηβική ηλικία : αποδοχή ή όχι νέων τροφίμων και συστατικών
Μόσιος, Σπυρίδων - Χρυσοβαλάντης (2016) -
Στέβια και παρασκευή προϊόντων σοκολάτας
Τζιαστούδη, Αγγελική (2014) -
Στέβια ως φυτό για την παραγωγή εναλλακτικής γλυκαντικής ουσίας
Γεωργιάδου, Αίγλη (2010)