Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-9 από 9
Επίδραση εκχυλισμάτων ψυχανθών στην ενζυμική δραστικότητα της υπεροξειδικής δισμουτάσης
(2010)
Τα ψυχανθή αποτελούν μια μεγάλη ομάδα δικοτυλήδονων φυτών που ανήκουν στην
οικογένεια Leguminosae. Οι καρποί τους, τα όσπρια, που καταναλώνονται ως
τρόφιμα αποτελούν σημαντικό τμήμα της Ελληνικής και Μεσογειακής διατροφής.
Είναι ...
Επίδραση εκχυλισμάτων από σταφύλια στην ενζυμική δραστικότητα της υπεροξειδικής δισμουτάσης
(2010)
Τα σταφύλια και το κρασί έχουν κερδίσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελευταία
χρόνια, καθώς έχουν ευεργετικές βιολογικές δράσεις που οφείλονται κυρίως στις
πολυφαινόλες που περιέχουν. Από τις σημαντικότερες βιολογικές δράσεις ...