Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΤζιαμούρτας, Αθανάσιοςel
dc.creatorΑλεξίου, Ελένηel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:45:43Z
dc.date.available2015-01-05T21:45:43Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.other7192
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/1699en
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.2782
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΔΙΑΤΡΟΦΗ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΜΑΘΗΤΕΣel
dc.titleΕκτίμηση και σύγκριση του επιπέδου βασικών γνώσεων διατροφής μεταξύ εφήβων και ενηλίκων 25-35 ετώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International