Browsing by Subject "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ"
Now showing items 1-7 of 7
-
Μεταβολές στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων ή μοντέλων τροφίμων, που έχουν ως βασικό συστατικό άμυλο όταν αυτά συντηρηθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες
(2010)Στην ερευνητική αυτή εργασία μελετήθηκε ένα βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό τριών διαφορετικών αμύλων και συγκεκριμένα η δομή τους. Ερευνήθηκε πως συμπεριφέρονται τα δείγματα αμύλου αραβοσίτου, αμύλου πατάτας και αμύλου ρυζιού ... -
Ο ρόλος του αμύλου στη συντήρηση και επεξεργασία των τροφίμων
(2012)Στην εργασία αυτή μελετήθηκε ο ρόλος του αμύλου στη συντήρηση και επεξεργασία των τροφίμων. Στο πρώτο μέρος της διατριβής μελετήθηκε η σύσταση ως προς το είδος του αμύλου 215 προϊόντων του εμπορίου που περιείχαν άμυλο. ... -
Προσομοίωση γραμμής παραγωγής και γραμμών συσκευασίας βιομηχανίας κατεψυγμένων λαχανικών & τροφίμων
(2006)Η προσομοίωση είναι ένα εργαλείο πρόβλεψης της απόδοσης ενός συστήματος καθώς και της κατανόησης λειτουργίας του. Σε αυτήν τη μεταπτυχιακή εργασία μοντελοποιούμε και τη γραμμή παραγωγής Νοί και τις γραμμές συσκευασίας Νοί ...