Zur Kurzanzeige

Effect of edible films and liquid smoke on bacterial growth and shelf-life of gilthead seabream (Sparus aurata) during chill storage

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννης Σ.el
dc.creatorΤσιρέλης, Σωτήριοςel
dc.date.accessioned2022-11-18T11:06:46Z
dc.date.available2022-11-18T11:06:46Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other26213
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60306
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subjectΨάρια -- Μικροβιολογίαel
dc.subjectΚαπνιστά ψάριαel
dc.titleΕπίδραση εδώδιμων μεμβρανών και υγρού καπνού στην βακτηριακή αύξηση και εμπορικό χρόνο ζωής τσιπούρας (Sparus aurata) κατά την συντήρηση υπό ψύξηel
dc.titleEffect of edible films and liquid smoke on bacterial growth and shelf-life of gilthead seabream (Sparus aurata) during chill storageen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαρλαπάνη, Φωτεινήel
dc.contributor.committeeMemberΚλαουδάτος, Δημήτριοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International