Επίδραση εδώδιμων μεμβρανών και υγρού καπνού στην βακτηριακή αύξηση και εμπορικό χρόνο ζωής τσιπούρας (Sparus aurata) κατά την συντήρηση υπό ψύξη
Effect of edible films and liquid smoke on bacterial growth and shelf-life of gilthead seabream (Sparus aurata) during chill storage
dc.contributor.advisor | Μποζιάρης, Ιωάννης Σ. | el |
dc.creator | Τσιρέλης, Σωτήριος | el |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T11:06:46Z | |
dc.date.available | 2022-11-18T11:06:46Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 26213 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/60306 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Ψάρια -- Συντήρηση | el |
dc.subject | Ψάρια -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject | Καπνιστά ψάρια | el |
dc.title | Επίδραση εδώδιμων μεμβρανών και υγρού καπνού στην βακτηριακή αύξηση και εμπορικό χρόνο ζωής τσιπούρας (Sparus aurata) κατά την συντήρηση υπό ψύξη | el |
dc.title | Effect of edible films and liquid smoke on bacterial growth and shelf-life of gilthead seabream (Sparus aurata) during chill storage | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Παρλαπάνη, Φωτεινή | el |
dc.contributor.committeeMember | Κλαουδάτος, Δημήτριος | el |