Επίδραση εδώδιμων μεμβρανών και υγρού καπνού στην βακτηριακή αύξηση και εμπορικό χρόνο ζωής τσιπούρας (Sparus aurata) κατά την συντήρηση υπό ψύξη
Effect of edible films and liquid smoke on bacterial growth and shelf-life of gilthead seabream (Sparus aurata) during chill storage
Öffnen
Autor
Τσιρέλης, ΣωτήριοςCommittee member
Παρλαπάνη, Φωτεινή
Κλαουδάτος, Δημήτριος
Supervisor name
Μποζιάρης, Ιωάννης Σ.
Datum
2022Language
el
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.