Εκτίμηση αντιοξειδωτικής δράσης διαφορετικών τύπων αλεύρων με in vitro τεχνικές
Assessment of antioxidant effect of different types of flour in vitro
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/57550/23958.pdf.jpg?sequence=4&isAllowed=y)
Συγγραφέας
Σιώμου, ΣτυλιανήΌνομα μέλους επιτροπής
Λεωνίδας, Δημήτρης Δ.
Μπαλατσός, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Σημειώσεις
Σημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.