Καινοτόμα προϊόντα με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: έμφαση στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Innovative products based on extra virgin olive oil: focus on antioxidant properties
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Τσουραπάς, Αριστοτέλης Τ.Όνομα μέλους επιτροπής
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Όνομα Επιβλέποντος
Πουλάς, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.