Επιχειρησιακές στρατηγικές για τον κλάδο των τροφίμων στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης: η περίπτωση της Στερεάς Ελλάδας
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/53654/21376.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ραγάζου, Κωνσταντίνα Ν.Όνομα μέλους επιτροπής
Σκάγιαννης, Παντολέων Δ.
Καλλιώρας, Δημήτριος
Πετράκος, Γεώργιος
Γούσιος, Δημήτριος
Χριστοπούλου, Όλγα Γ.
Μεταξάς, Θεόδωρος
Όνομα Επιβλέποντος
Duquenne, Marie-Noelle
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης.