Mostra i principali dati dell'item

The greek gastronomy. Quality labels and evaluation of nutrition units evaluation of nutrition units

dc.contributor.advisorΒελισσαρίου, Ευστάθιοςel
dc.creatorΔρένης, Λάζαροςel
dc.date.accessioned2020-06-25T10:42:25Z
dc.date.available2020-06-25T10:42:25Z
dc.date.issued0000
dc.identifier.other20509
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52584
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.titleΗ ελληνική γαστρονομία: σήματα ποιότητας και αξιολόγησης επισιτιστικών μονάδωνel
dc.titleThe greek gastronomy. Quality labels and evaluation of nutrition units evaluation of nutrition unitsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Γενικό Τμήμα Λάρισας. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Πρόγραμμα Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕ. Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΑπροσδιόριστο/Unspecifiedel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International