dc.contributor.advisor | Παυλή, Ουρανία | el |
dc.creator | Σκουφογιάννη, Γεωργία | el |
dc.date.accessioned | 2019-09-02T07:26:04Z | |
dc.date.available | 2019-09-02T07:26:04Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 19069 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50594 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4972 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Φυτά -- Γενετική | el |
dc.title | Απόκριση γενετικού υλικού σόγιας (Glycine max. (L) Merr.) σε αβιοτικούς παράγοντες καταπόνησης | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |