Show simple item record

dc.contributor.advisorΠαυλή, Ουρανίαel
dc.creatorΣκουφογιάννη, Γεωργίαel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:26:04Z
dc.date.available2019-09-02T07:26:04Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19069
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50594
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4972
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦυτά -- Γενετικήel
dc.titleΑπόκριση γενετικού υλικού σόγιας (Glycine max. (L) Merr.) σε αβιοτικούς παράγοντες καταπόνησηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International