Afficher la notice abrégée

Antioxidant and antimutagenic potential of olive tree flower extract

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΤέκος, Φώτιοςel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:25:37Z
dc.date.available2019-09-02T07:25:37Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18926
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50432
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5473
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕκχυλίσματα ανθών ελιάς -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΕκτίμηση αντιοξειδωτικής & αντιμεταλλαξιγόνου δράσης εκχυλισμάτων ανθών ελιάς και αγριελιάςel
dc.titleAntioxidant and antimutagenic potential of olive tree flower extracten
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International