Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠετούμενου, Δέσποιναel
dc.creatorΠουτσιούκα, Ροδούλαel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:50Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:50Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other18513
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50403
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑμπελουργίαel
dc.subject.otherΟίνοι και οινοποιίαel
dc.titleΠαραγωγή και ποιότητα της σταφύλης και του οίνου στην αμπελουργική ζώνη Π.Ο.Π. Κουμανταρίαel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International