dc.contributor.advisor | Πετούμενου, Δέσποινα | el |
dc.creator | Πουτσιούκα, Ροδούλα | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:50Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:50Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | 18513 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50403 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αμπελουργία | el |
dc.subject.other | Οίνοι και οινοποιία | el |
dc.title | Παραγωγή και ποιότητα της σταφύλης και του οίνου στην αμπελουργική ζώνη Π.Ο.Π. Κουμανταρία | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |