Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΓάτος, Γεώργιος-Θεόφιλος Κ.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:28Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:28Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17535
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50261
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4169
dc.descriptionΣημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓαρίδες -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΤροφή -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΔεκάποδα (καρκινοειδή)el
dc.titleΜικροβιακή αύξηση και ποιότητα γαρίδων (Penaeus kerathurus) κατά τη συντήρηση σε ψύξηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International