Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΓάτος, Γεώργιος-Θεόφιλος Κ.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:28Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:28Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17535
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50261
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4169
dc.descriptionΣημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓαρίδες -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΤροφή -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΔεκάποδα (καρκινοειδή)el
dc.titleΜικροβιακή αύξηση και ποιότητα γαρίδων (Penaeus kerathurus) κατά τη συντήρηση σε ψύξηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail
Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International