Show simple item record

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΓάτος, Γεώργιος-Θεόφιλος Κ.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:28Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:28Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17535
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50261
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4169
dc.descriptionΣημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓαρίδες -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΤροφή -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΔεκάποδα (καρκινοειδή)el
dc.titleΜικροβιακή αύξηση και ποιότητα γαρίδων (Penaeus kerathurus) κατά τη συντήρηση σε ψύξηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International