Zur Kurzanzeige

Assessment of the antioxidant capacity of sheep milk from little farms

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΜαραγκού, Ηλέκτραel
dc.date.accessioned2018-10-24T10:59:57Z
dc.date.available2018-10-24T10:59:57Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17940
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49449
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5787
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓάλα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΓάλα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης στο πρόβειο γάλα από μικρές φάρμεςel
dc.titleAssessment of the antioxidant capacity of sheep milk from little farmsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International