Mostrar el registro sencillo del ítem

Assessment of the antioxidant capacity of sheep milk from little farms

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΜαραγκού, Ηλέκτραel
dc.date.accessioned2018-10-24T10:59:57Z
dc.date.available2018-10-24T10:59:57Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17940
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49449
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5787
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓάλα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΓάλα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης στο πρόβειο γάλα από μικρές φάρμεςel
dc.titleAssessment of the antioxidant capacity of sheep milk from little farmsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International