Show simple item record

Assessment of the antioxidant capacity of sheep milk from little farms

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΜαραγκού, Ηλέκτραel
dc.date.accessioned2018-10-24T10:59:57Z
dc.date.available2018-10-24T10:59:57Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17940
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49449
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5787
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓάλα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΓάλα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης στο πρόβειο γάλα από μικρές φάρμεςel
dc.titleAssessment of the antioxidant capacity of sheep milk from little farmsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International