Mostra i principali dati dell'item

Study of edible chitosan membranes' effect in the shelf life at 5°C and control of survival and growth of Listeria monocytogenes in Ready-to-Eat bovine meatballs

dc.contributor.advisorΣεργκελίδης, Δανιήλel
dc.creatorΑντωνιάδου, Δήμητραel
dc.date.accessioned2018-10-11T13:24:22Z
dc.date.available2018-10-11T13:24:22Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other15955
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49386
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4174
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤροφή -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΤροφή -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΧιτοζάνηel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης εδώδιμων μεμβρανών χιτοζάνης στο χρόνο ζωής στους 5°C και τον έλεγχο της επιβίωσης και ανάπτυξης της Listeria monocytogenes σε προψημένους βόειους κεφτέδεςel
dc.titleStudy of edible chitosan membranes' effect in the shelf life at 5°C and control of survival and growth of Listeria monocytogenes in Ready-to-Eat bovine meatballsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International