Εμφάνιση απλής εγγραφής

Study of edible chitosan membranes' effect in the shelf life at 5°C and control of survival and growth of Listeria monocytogenes in Ready-to-Eat bovine meatballs

dc.contributor.advisorΣεργκελίδης, Δανιήλel
dc.creatorΑντωνιάδου, Δήμητραel
dc.date.accessioned2018-10-11T13:24:22Z
dc.date.available2018-10-11T13:24:22Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other15955
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49386
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4174
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤροφή -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΤροφή -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΧιτοζάνηel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης εδώδιμων μεμβρανών χιτοζάνης στο χρόνο ζωής στους 5°C και τον έλεγχο της επιβίωσης και ανάπτυξης της Listeria monocytogenes σε προψημένους βόειους κεφτέδεςel
dc.titleStudy of edible chitosan membranes' effect in the shelf life at 5°C and control of survival and growth of Listeria monocytogenes in Ready-to-Eat bovine meatballsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International