Προσδιορισμός της προστασίας πολυφαινολικών εκχυλισμάτων από απόβλητα ελαιοτριβείου έναντι της οξείδωσης της LDL χοληστερόλης
Determination of the protection of polyphenolic extracts from olive mills wastes against the oxidation of LDL cholesterol
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μαντάς, ΧρήστοςΌνομα Επιβλέποντος
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.