Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΤζώτζης, Ιωάννης Β.el
dc.date.accessioned2018-07-18T10:58:54Z
dc.date.available2018-07-18T10:58:54Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15087
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48895
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3830
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤαχυφαγείαel
dc.subject.otherΤροφή -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜικροβιολογικός έλεγχος έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών (τζατζίκι, τυροσαλάτα, ουγγαρέζα) από ταχυφαγεία στις πόλεις της Λάρισας και της Καρδίτσαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International