Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΤζώτζης, Ιωάννης Β.el
dc.date.accessioned2018-07-18T10:58:54Z
dc.date.available2018-07-18T10:58:54Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15087
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48895
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3830
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤαχυφαγείαel
dc.subject.otherΤροφή -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜικροβιολογικός έλεγχος έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών (τζατζίκι, τυροσαλάτα, ουγγαρέζα) από ταχυφαγεία στις πόλεις της Λάρισας και της Καρδίτσαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International