Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΤζώτζης, Ιωάννης Β.el
dc.date.accessioned2018-07-18T10:58:54Z
dc.date.available2018-07-18T10:58:54Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15087
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48895
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3830
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤαχυφαγείαel
dc.subject.otherΤροφή -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜικροβιολογικός έλεγχος έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών (τζατζίκι, τυροσαλάτα, ουγγαρέζα) από ταχυφαγεία στις πόλεις της Λάρισας και της Καρδίτσαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International