Εμφάνιση απλής εγγραφής

Vinegar ageing in different woods species for the production of a new product : designation of the quality characteristics of the Macedonian oak (Quercus Macedonica)

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.advisorΚακάβας, Κωνσταντίνοςel
dc.creatorΠλώτας, Νικόλαος-Παναγιώτηςel
dc.date.accessioned2018-01-23T11:29:32Z
dc.date.available2018-01-23T11:29:32Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16801
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47612
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΞύδι -- Παλαίωσηel
dc.subject.otherΧημεία τροφίμωνel
dc.titleΠαλαίωση ξυδιών σε διαφορετικά είδη ξύλου για την παραγωγή νέου προϊόντος: ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της ελληνικής δρυόςel
dc.titleVinegar ageing in different woods species for the production of a new product : designation of the quality characteristics of the Macedonian oak (Quercus Macedonica)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International