Παλαίωση ξυδιών σε διαφορετικά είδη ξύλου για την παραγωγή νέου προϊόντος: ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της ελληνικής δρυός
Vinegar ageing in different woods species for the production of a new product : designation of the quality characteristics of the Macedonian oak (Quercus Macedonica)
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.contributor.advisor | Κακάβας, Κωνσταντίνος | el |
dc.creator | Πλώτας, Νικόλαος-Παναγιώτης | el |
dc.date.accessioned | 2018-01-23T11:29:32Z | |
dc.date.available | 2018-01-23T11:29:32Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | 16801 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/47612 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ξύδι -- Παλαίωση | el |
dc.subject.other | Χημεία τροφίμων | el |
dc.title | Παλαίωση ξυδιών σε διαφορετικά είδη ξύλου για την παραγωγή νέου προϊόντος: ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της ελληνικής δρυός | el |
dc.title | Vinegar ageing in different woods species for the production of a new product : designation of the quality characteristics of the Macedonian oak (Quercus Macedonica) | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |