Mostra i principali dati dell'item
Η επίδραση της κατανάλωσης κορινθιακής σταφίδας σε δείκτες οξειδωτικού στρες κατά την παρατεταμένη άσκηση
dc.contributor.advisor | Τζιαμούρτας, Αθανάσιος | el |
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Σελεμέκου, Μαρία | el |
dc.date.accessioned | 2017-09-19T10:53:37Z | |
dc.date.available | 2017-09-19T10:53:37Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | 15948 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/46740 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5358 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Οξειδωτικό στρες -- Παθοφυσιολογία | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) -- Παθοφυσιολογία | el |
dc.subject.other | Σταφίδες -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.title | Η επίδραση της κατανάλωσης κορινθιακής σταφίδας σε δείκτες οξειδωτικού στρες κατά την παρατεταμένη άσκηση | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |