dc.contributor.advisor | Γκόβαρης, Αλέξανδρος | el |
dc.creator | Τριανταφύλλου, Ευάγγελος Α. | el |
dc.date.accessioned | 2017-02-21T11:36:25Z | |
dc.date.available | 2017-02-21T11:36:25Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | 14765 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/46057 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3823 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Ψάρια -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Σταφυλόκοκκος χρυσός | el |
dc.title | Μελέτη της συμπεριφοράς του Staphylococcus Aureus σε υγράλατο μπακαλιάρο κατά τη διαδικασία του ξαρμυρίσματος σε διάφορες θερμοκρασίες | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |