Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΓερασόπουλος, Κωνσταντίνος Δ.el
dc.date.accessioned2016-12-27T11:27:16Z
dc.date.available2016-12-27T11:27:16Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other14802
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45823
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.442
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΥγρά απόβλητα ελαιοτριβείου -- Επεξεργασίαel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΑποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας σε χοίρους και κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, μετά από χορήγηση ζωοτροφής, με πολυφαινολικά πρόσθετα από απόβλητα ελαιοτριβείουel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International