Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΨαρρά, Άννα-Μαρίαel
dc.creatorΧύτας, Κωνσταντινοςel
dc.date.accessioned2016-11-23T09:38:32Z
dc.date.available2016-11-23T09:38:32Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14114
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45635
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5596
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓλυκοκορτικοειδήel
dc.subject.otherΟρμόνεςel
dc.subject.otherΤριτερπένιαel
dc.titleΑξιολόγηση της διατροφικής αξίας φυτικής προέλευσης τριτερπενοειδών ως ρυθμιστές στεροειδικών ορμονικών δράσεων σε καρκινικά κύτταρα HeLael
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International