Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης με χρήση μοριακών μεθόδων σε λυοφιλισμένα δείγματα προϊόντων και παραπροϊόντων των σταδίων παραγωγής χυμού από καρπούς του φυτού ροδιά (Punica Granatum)
Assessment of antioxidant activity using molecular methods in lyophilized samples of products and by-products of process producing pomegranate juice form Punica Granatum
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μπόκαρη, ΑνδρομάχηΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2012Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.