Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΧαραλαμπάκη, Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:57Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:57Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other10137
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45032
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΔΩΔΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑel
dc.subject.otherΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΗ επίδραση αυξανομένων διαιτητικών επιπέδων πρωτεΐνης στη χημική σύσταση της σάρκας του εδώδιμου σαλιγκαριού Helix aspersael
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International