Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΧαραλαμπάκη, Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:57Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:57Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other10137
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45032
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΔΩΔΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑel
dc.subject.otherΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΗ επίδραση αυξανομένων διαιτητικών επιπέδων πρωτεΐνης στη χημική σύσταση της σάρκας του εδώδιμου σαλιγκαριού Helix aspersael
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International