Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜόσιαλος, Δημήτρηςel
dc.creatorΠαπαευαγγέλου, Φωτεινήel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:45Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:45Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9904
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44972
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5576
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜΕΛΙ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝel
dc.titleΜικροβιακή ποιότητα ελληνικών τύπων μελιού: πόσο ασφαλή είναιel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International