Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΔημήρκου, Ανθούλαel
dc.creatorΠαπαδήμας, Κωνσταντίνος Δ.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:20Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:20Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9465
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44844
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5034
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ -- ΠΟΙΟΤΗΤΑel
dc.subject.otherΦΡΟΥΤΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης των φυσικοχημικών ιδιοτήτων στην απόδοση και τη ποιότητα της καλλιέργειας της πορτοκαλιάςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International