Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΔημήρκου, Ανθούλαel
dc.creatorΠαπαδήμας, Κωνσταντίνος Δ.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:20Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:20Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9465
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44844
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5034
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ -- ΠΟΙΟΤΗΤΑel
dc.subject.otherΦΡΟΥΤΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης των φυσικοχημικών ιδιοτήτων στην απόδοση και τη ποιότητα της καλλιέργειας της πορτοκαλιάςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International