Mostrar el registro sencillo del ítem
Προσδιορισμός γλουταθειόνης, ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και πρωτεϊνικών καρβονυλίων σε ενδοθηλιακά κύτταρα έπειτα από τη χορήγηση πολυφαινολικού εκχυλίσματος στεφύλων
Assessment of glutathione, total antioxidant capacity and protein carbonyls in endothelial cells treated with polyphenolic extract from grape pomace
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Στατήρη, Αργυρώ | el |
dc.date.accessioned | 2016-09-30T10:02:22Z | |
dc.date.available | 2016-09-30T10:02:22Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.other | 13157 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/44569 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ | el |
dc.subject.other | ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗ | el |
dc.subject.other | ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ) | el |
dc.subject.other | ΣΤΑΦΥΛΙΑ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ | el |
dc.title | Προσδιορισμός γλουταθειόνης, ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και πρωτεϊνικών καρβονυλίων σε ενδοθηλιακά κύτταρα έπειτα από τη χορήγηση πολυφαινολικού εκχυλίσματος στεφύλων | el |
dc.title | Assessment of glutathione, total antioxidant capacity and protein carbonyls in endothelial cells treated with polyphenolic extract from grape pomace | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |