Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΜαυρομάτης, Αθανάσιοςel
dc.creatorΚυριαζόπουλος, Κωνσταντίνος Α.el
dc.date.accessioned2016-09-08T09:08:45Z
dc.date.available2016-09-08T09:08:45Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11925
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44025
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5043
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒΑΜΒΑΚΙ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥel
dc.subject.otherΒΑΜΒΑΚΙ -- ΠΟΙΚΙΛΙΕΣel
dc.titleΒελτίωση ποικιλιών βαμβακιού για ανθεκτικότητα στην ξηρασία και αναβάθμιση της ποιότηταςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International