Show simple item record

dc.contributor.advisorΨαρρά, Άννα-Μαρίαel
dc.creatorΘεοφάνους, Σταυρούλαel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:08:30Z
dc.date.available2016-09-08T09:08:30Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11817
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43953
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5528
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΓΛΥΚΟΚΟΡΤΙΚΟΕΙΔΗel
dc.subject.otherΟΡΜΟΝΕΣel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣel
dc.subject.otherΣΤΑΦΥΛΙΑ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΡΟΔΙ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.titleΕλεγχος της υπογλυκαιμικής δράσης προϊόντων και παραπροϊόντων αμπελοκομίας και χυμοποίησης ροδιού σε σύστημα ηπατοκαρκινικών κυττάρων σε καλλιέργειαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International