Show simple item record

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΜπότσογλου, Ευρώπη Ν.el
dc.date.accessioned2016-08-10T11:47:41Z
dc.date.available2016-08-10T11:47:41Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11555
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43623
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.1239
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗel
dc.subject.otherΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ -- ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣel
dc.titleΔιερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάςel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International