dc.contributor.advisor | Γκόβαρης, Αλέξανδρος | el |
dc.creator | Μπότσογλου, Ευρώπη Ν. | el |
dc.date.accessioned | 2016-08-10T11:47:41Z | |
dc.date.available | 2016-08-10T11:47:41Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.other | 11555 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/43623 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.1239 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΚΡΕΑΣ -- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ | el |
dc.subject.other | ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ -- ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ | el |
dc.subject.other | ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ | el |
dc.title | Διερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς | el |
dc.type | doctoralThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |