Μικροβιακή αλλοίωση και εμπορικός χρόνος ζωής, απεντερωμένων εκτρεφόμενων ιχθύων τσιπούρας (sparus aurata) και λαβρακίου (dicentrarchus labrax) κατά τη συντήρηση υπό ψύξη
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/43106/13517.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Βέρδος, ΓεώργιοςΌνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2014Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.